22.04.2014 13:20

Включете се в „Да изчистим Велико Търново“ и фотоконкурс „Art of Waste“

На 26-ти април ще се проведе кампания „Да изчистим Велико Търново”. Жителите на Велико Търново и региона са поканени активно да вземат участие в тази инициатива, която е повод, всички заедно да покажем своята отговорност и солидарност към света, в който живеем.
Акцията ще започне на 26-ти април от 10:00ч., сборен пункт в парк „Майка България”, от където всеки ще може да си вземе ръкавици и чували и да уточни район за почистване. (Повече информация относно кампанията, може да намерите ТУК.
Офисът на Велико Търново 2019 кани всеки от града и региона, присъединил се към акцията по почистване, да вложи своето въображение и да покаже креативността си, като участва във фотоконкурс под мотото „Art of Waste“.
Погледнете боклука от друг ъгъл и представете артистични и нетипични състояния, композиции и визуализация на отпадъците, на които ще се натъкнете. Снимайте Вашите „произведения“ и ги изпратете на е-мейл: aprilartcontest@gmail.com до 23:00ч. на 27 април. Всички снимки ще бъдат публикувани във фейсбук страницата ни.
10-те най-харесвани снимки до 10 май ще бъдат разпечатани и изложени в офиса на Велико Търново кандидат за Европейска столица на културата 2019 на ул. „Рафаел Михайлов“ № 2.
Фотоконкурсът се организира по инициатива на Велико Търново 2019 – кандидат за Европейска столица на културата, и се осъществява с подкрепата на Община Велико Търново.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.