31.03.2014 16:00

Включете се в инициативата „Велико Търново 2019“ !

Кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата 2019 е обща кауза, която има нужда от творческия заряд и ентусиазъм на всички творчески общности, бизнес, културни и образователни иннституции, неправителствени организации и общини от региона. Една от основните цели на програмата е да осигури участието на гражданите в нейното създаване и в събитията, които ще бъдат част от нея.
Най-важната задача пред нас е организирането на поредица от събития / програми, които подчертават богатството, многообразието и споделените ценности на европейските култури. Те трябва да бъдат иновативни, да имат европейско измерение и европейски партньори, да ангажират гражданите в творческия процес и да ги привличат като публика и да бъдат устойчиви.
В момента разработваме програмата за 2019 година и затова искаме да споделите с нас Вашите идеи за това, какво бихте искали да видите в нея и да коментирате вече развитите предложения.
Включете се с идеи, партньорство, доброволчество ! Очакваме Ви в офиса на проекта на улица „Рафаел Михайлов“ № 2 във Велико Търново, тел. (062) 520575. 
Още информация може да намерите на http://vt2019.veliko-tarnovo.bg  и на  www.facebook.com/vt2019

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.