01.01.2013 12:00

Новогодишно обръщение на кмета на Община Велико Търново г-н Даниел Панов

Уважаеми граждани на Община Велико Търново,

Вече е в историята още една нелека, но въпреки това успешна за старата столица година.

През 2012 година реализирахме множество проекти, които дадоха възможност да продължим позитивното и устойчиво развитие на Община Велико Търново.

Благодаря на всички, които проявяват разбиране и търпение за преодоляване на временните неудобства, причинени при осъществяване на големите инфраструктурни  проекти.

Благодаря на всички, които помогнаха и помагат за да направим заедно Велико Търново и общината още по-добро място за живеене за всички наши съграждани, привлекателно за туристите и желано от инвеститорите.

Положихме основите на множество проекти, по които ще продължим да работим и през 2013 г., за да променяме общината и живота на всички ни към по-добро.

Подобряване състоянието на обществената и туристическата инфраструктура, културата, науките, изкуствата, образованието, политиките към децата и младите хора, спорта, социалните услуги и грижите за възрастните хора ще бъдат приоритет и през 2013 година. Реализиране потенциала на населените места в рамките на общината също е част от приоритетните проекти.

Сигурен съм, че ще продължим успешно да работим по кандидатурата на регион Велико Търново за културна столица на Европа през 2019 година.

Пожелавам на всички граждани на общината, на техните семейства, приятели и познати здрава, успешна и ползотворна 2013 година. Убеден съм, че заедно  ще продължим да работим за просперитета на нашата община и на общността ни.

ДАНИЕЛ ПАНОВ

Кмет на Община Велико Търново

 

 
© 2020 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.