13.04.2014 15:00

Заместник-кметът Снежана Данева откри 25-ти юбилеен празник „Цветница” в село Самоводене

Заместник-кметът Снежана Данева откри 25-ти юбилеен празник „Цветница” в село Самоводене. Госпожа Данева приветства всички участници, гости на песенния празник, като им пожела да продължават да създават прекрасни моменти и настроение в най-светлите християнски празници, а на всички именници да носят с гордост имената си.
Гости на мероприятието бяха още г-жа Росица Димитрова – директор на дирекция „Социални дейности и здравеопазване”, г-жа Радка Маркова – председател на областната и общинска организация на съюза на пенсионерите - 2004, г-жа Благовеста Факирова – председател на дарителско сдружение „Св. Иван Рилски” с. Балван, кметове на населени места в Община Велико Търново. Специални гости на събитието бяха състави от клубове на пенсионера от град Русе, град Лясковец и село Първомайци, Община Горна Оряховица.
На сцената в читалище „Извор” в село Самоводене се изявиха над 410 участници от клубовете на пенсионера и инвалида на територията на Община Велико Търново.
На всички участници бяха раздадени почетни грамоти за участие, плакети и подаръци от Община Велико Търново. При закриването на песенния празник знамето на общинския песенен празник „Цветница” бе връчено на клуб на пенсионера и инвалида - село Момин сбор, който ще бъдат домакин на двадесет и шестия песенен празник „Цветница” на клубовете на пенсионера и инвалида в Община Велико Търново.
Двадесет и петия песенен празник „Цветница” на клубовете на пенсионера и инвалида в Община Велико Търново се проведе под надслов „Творим щастие” в подкрепа на кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата през 2019 година.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.