10.05.2014 15:00

В понеделник ще бъде открит „Павилион на Щастието”

На 12 май, понеделник, в 16:30ч., в парк „Марно поле”, ще бъде открит Павилион на Щастието.
Футуристичният и атрактивен павилион, проектиран и изграден от арх. Стефан Цонев от понеделник ще се превърне във важна част от комуникационната стратегия по кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата през 2019 година.
Съоръжението и прилежащите му пространства в парка ще станат своеобразна открита сцена до края на месец септември. Тя ще дава възможност за изява на всеки, който създава изкуство да го сподели с гражданите и гостите на Велико Търново. Освен за представяне на готови културни продукти, павилионът ще бъде средище и за творчески работилници, ателиета, майсторски класове и открити уроци.
До края на месец септември освен артистични изяви павилионът ще бъде и информационен център на кандидатурата, както и място, където всеки ще има възможност да предложи своята идея за културно събитие или проект.
Павилионът ще бъде интерактивен: Всеки, който желае ще получи малко парче дървена шайба, върху която ще може да напише или нарисува своето послание или пожелание, след което да го залепи върху корпуса на павилиона.
Заповядайте за да Творим Щастие заедно !

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.