06.11.2014 13:10

Кметът на Община Велико Търново участва в конференция, посветена на проект „Усъвършенстване системата за управление на Национален военен университет „Васил Левски”

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов взе участие в конференция, посветена на финализирането на проект „Усъвършенстване системата за управление на Национален военен университет „Васил Левски”.
В конференцията взеха участие представители на водещи български университети, които споделиха своят опит в оптимизиране системите за управление в областта на висшето образование.
В приветствените си думи към участниците в събитието г-н Панов заяви:
„Реализацията на този проект е още едно доказателство, че институцията, която подготвя офицерите за българската отбрана, за нашата система за сигурност е в крак с времето.
Това е още една възможност с европейско финансиране да направим важна за страната ни дейност още по-модерна, още по-ефективна и успешна.
Във времената на глобализация, но и на заплахи за националната, регионална и глобална сигурност, подобряването системата за управление на НВУ „Васил Левски” е важен елемент от усилията нашите офицери и експерти по отбраната и сигурността да бъдат адекватни на предизвикателствата, които ни очакват в национален и регионален план.
Убеден съм, че успешната реализация на проекта ще помогне както за по-доброто и по-ефективно управление на университета. За постигане в по-голяма степен както на оперативните задачи, така и на стратегическите цели.
Сигурен съм, че този проект е поредна крачка към модернизацията на процеса на управление на НВУ „Васил Левски” и неговото още по-плътно приближаване към европейските стандарти и практики в областта на обучението в системата на отбраната и сигурността”.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.