19.11.2014 10:00

Започва турнирът по футбол в рамките на общински ученически игри

Общинските ученически игри по футбол във Велико Търново стартират от днес. Така за трета поредна година мачовете са изтеглени и се провеждат през есента, а не както бе преди години през студения месец февруари. Във възрастовата группа 5 - 7 клас ще участват пет отбора, които ще мерят сили на стадиона в Шемшево по схемата "всеки срещу всеки".
Стартът на ученическите игри по футбол в Община Велико Търново се отлага за 24.11.2014 година поради влошаване на метеорологичната обстановка.
На 24 ноември, сутрин, от 10:00 часа е двубоят ОУ “Бачо Киро” - ОУ “Димитър Благоев”, а от 11:30ч. играят  ОУ “Св. Патриарх Евтимий” и СОУ “Вела Благоева”.
Четири училища участват и във възрастта 8 - 10 клас, където мачовете са в също са в Шемшево днес, в петък и в понеделник.
 От 13:00 часа на терена излизат отборите на ПГЕ “А. С. Попов” и ПГТ “Д-р. В. Берон”. От 14:45ч. пък е двубоят между съставите на ЕГ “Проф. Асен Златаров” и ПГСАГ “А. Попов”.
Шест училища включват отборите си при средношколците, които ще мерят сили на терена в Леденик.
От 10:00 часа играят Старопрестолната гимназия по икономика и ПГСАГ “А. Попов”, от 12:00ч. се противопоставят ЕГ “Проф. Асен Златаров” и ПГЕ “А. С. Попов”, а от 14:00ч. ще се срещнат ПГТ “Д-р. Васил Берон” и СОУ “Г. С. Раковски”. Мачовете при юношите 11- 12 клас също приключват идния петък, когато ще е ясен общинският първенец.
Общинските ученически игри се провеждат със съдействието на кметство Шемшево и ОП „Спортни имоти и прояви” ВТ.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.