23.01.2015 15:00

Започва разяснителна кампания по Национална програма за саниране на многофамилни жилищни сгради

По разпореждане на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов от 26.01.2015 година, понеделник, в Общински център за услуги и информация на граждани на Община Велико Търново, всекидневно ще се провежда разяснителна кампания по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.
На специално оборудвано работно място в центъра компетентен и оторизиран общински служител ще предоставя необходимата информация, ще разяснява сроковете, условията и възможностите за включване и участие в проект по саниране на многофамилни жилищни сгради. Всички заинтересовани граждани могат да получат навременна и полезна информация по проекта.
На официалният сайт на Община Велико Търново и на сайта на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, управителите на етажната собственост, както  и всички заинтересовани граждани, могат да намерят примерните образци на документите за проекта, необходими за кандидатстване по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.
След като бъдат утвърдени окончателните образци на документите ще бъдат организирани и проведени поредица от срещи с управителите на етажната собственост. На тези срещи ще бъдат разяснявани не само параметрите и възможностите, които предоставя националната програма, а и начина, по който могат да бъдат попълнени необходимите за кандидатстване документи.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.