20.03.2015 10:56

И през 2015 година Община Велико Търново продължава политиката си по прочистване на общинските площи от изоставени ИУМПС

И през 2015 година Община Велико Търново продължава политиката си  по прочистване на общинските площи от изоставени ИУМПС, които задръстват улиците, междублоковите пространства, заемат паркоместа и влошават екологичния и естетичен вид на град Велико Търново. Вчера бяха принудително репатрирани от фирма „Максима 2008” ЕООД 2 бр. ИУМПС, намиращи се на общинска площ в квартал „Бузлуджа”, на общинската площадка за временно съхранение и разкомплектоване, където ще се съхраняват 14 дни. Собствениците, желаещи да си приберат обратно ИУМПС, следва да заплатят таксата за репатриране и престой на общинската площадка.
От началото на годината, досега комисията е установила наличието на 48 бр. ИУМПС, паркирани /изоставени/ върху общинска площ. Издирени са собствениците и са им изпратени предписания. Изпълнени са 33 бр. предписания. Предстои принудително преместване на още 13 бр. ИУМПС, чиито собственици не са изпълнили дадените им предписания.
Общинска администрация за пореден път уведомява собствениците на ИУМПС, да освободят общинските площи.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.