24.03.2015 15:00

Първото по рода си вдъхновяващо събитие „Успелите великотърновци” започва с гост-лектор Даниел Панов

На 25 март 2015 година, от 18:00 ч. в Голямата зала на Община Велико Търново, предприемаческата организация Start It Smart | Veliko Tarnovo ще проведе първото по рода си вдъхновяващо събитие на тема „Успелите търновци” с гост-лектор Даниел Панов.
Основната цел е да се представят историите на успели граждани на Велико Търново, които се занимават с предприемачество и са постигнали професионален успех с много труд и мотивация за работа. Тези истории ще вдъхновят, мотивират и ще предадат ценни съвети на младите хора и тези, които искат да се занимават със собствен бизнес, както на локално, така и на национално и международно ниво.
Споделяйки историята на своите първи стъпки Даниел Панов ще ни разкрие с какви трудности се е сблъсквал и как ги е преодолявал. Той ще ни разкаже за своите кариерни възходи и падения – какво носи успехът и на какво ни учи провалът. Каква е средата за предприемачество в България през очите на Даниел Панов? Има ли наистина бъдеще в туризма? Кои области са подходящи, за да стартираш бизнес във Велико Търново, както и съвети към младите предприемачи.
Всеки, който има желание да стане част от събитието, трябва да вземе безплатна покана от сайта на Start It Smart и да заповяда 30 минути преди началото на събитието, за да се регистрира и да заеме своето място.
Основната цел на Start It Smart | Veliko Tarnovo е да стимулира предприемаческото мислене, да се насърчават младите хора към стартиране и развиване на собствен бизнес, както и да се обменят необходимите знания и опит. Освен вдъхновяващи събития с успели великотърновци и българи в сферата на предприемачеството, клубът ще организира много уъркшопове и обучения с професионалисти от бизнеса, ще даде възможност да се сформират екипи, които да работят по собствени идеи и да ги представят пред инвеститори от най-големите фондове в страната.
За повече информация: http://www.startitsmart.com/sistory-uspelite-tarnovci/ или Григор Караиванов – grigor.vt@gmail.com, +359883586052

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.