26.07.2012 12:10

Даниел Панов: "Общинската администрация работи в темпо и на пълни обороти"

“Няма да сложа на администрацията черни и червени калинки на реверите, за да обознача отличниците и калпазаните, както правят в детската градина. Общинската администрация работи в темпо и на пълни обороти дори в извънработно време.” Така кметът на Велико Търново Даниел Панов защити служителите си от критиките, на които бяха подложени от съветника Румен Димитров (“Нашият град”).

Според Димитров администрацията на кмета не обръща достатъчно внимание на общинските съветници и не спазва Закона за местното самоуправление и местната администрация и Правилника за работата на ОбС.

“Ще управлявам прозрачно, както съм обещал в предизборната си кампания, и няма да се отметна от дадената дума. Не е коректно да се хвърлят тежки думи върху администрацията. Не мога да приема, че тя не спазва законодателството и затруднява работата на общинските съветници”, категоричен беше градоначалникът на последната сесия наВеликотърновския общински съвет.

Като доказателство за професионализма и експертността на администрацията Даниел Панов посочи, че 34 служители участват в писането на законопроекти на национално ниво.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.