29.08.2015 14:25

Кметът Даниел Панов откри финалите на турнира „Kamenitza фен купа”

Кметът на Велико Търново Даниел Панов откри финалния етап от националния футболен турнир за любители „Kamenitza фен купа”. Дванадесетте отбора финалисти ще спорят днес и утре за първото място, а мачовете се провеждат на обновения стадион „Ивайло”.
Организаторите и играчите поздравиха Даниел Панов и Община Велико Търново за вложените усилия, за да може старата столица да разполага с отлична спортна инфраструктура. Всеки от тях изказа задоволство от тревното покритие на стадион „Ивайло”, което е едно от най-добрите в страната.
„За нашия град е чест да домакинства финалите на турнира „Kamenitza Фен Купа”. Ремонтните дейности на стадион „Ивайло“ доказват, че Община Велико Търново, с важната подкрепа на държавата, отделя водещо внимание на спорта и спортната инфраструктура”, заяви кметът Даниел Панов. От импровизираната трибуна той поздрави всички, които дават своя принос в организацията и провеждането на футболната надпревара.
Градоначалникът участва и в жребия за разпределение на отборите в квалификационни групи. Компания му правеха областния управител проф. Пенчо Пенчев и футболните легенди Трифон Иванов, Илиян Киряков и Бончо Генчев.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.