08.09.2015 17:00

Делегация от Европейската комисия и Световната банка ще посети Община Велико Търново

Делегация от Европейската комисия и Световната банка за развитие ще посети Община Велико Търново в четвъртък, 10 септември. Експертите ще бъдат водени от постоянните представители на Световната банка и ЕК в страната ни Тони Томпсън и Огнян Златев. В 10:00ч. е насрочена дискусия, която ще се проведе в Ритуалната зала на общината.
Срещата е посветена на препоръките на Европейската комисия към България и стратегията за партньорство на страната ни със Световната банка. Ще бъдат представени както насоките, дадени от ЕК, така и Систематичният анализ за България, дело на Световната банка.
Дискусията ще обхване и други важни теми: Целите на Европа 2020; Икономически растеж и споделен просперитет; Инфраструктура, включително пътища и води; Образование и Здравеопазване.
На форума са поканени кметът на Община Велико Търново Даниел Панов, заместник-кметовете Снежана Данева-Иванова и Ганчо Карабаджаков, представители на образователната сфера, здравеопазването, държавната и общинска администрация, частния сектор и др.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.