05.11.2015 12:20

Заместник-кметът Ганчо Карабаджаков уважи дипломантите от Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите

Заместник-кметът на община Велико Търново Ганчо Карабаджаков уважи церемонията по връчване на дипломи на студентите от Випуск ‘2015, които успешно завършиха своето образование във филиала на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите. Официалното мероприятие се проведе в Двореца на културата и спорта „Васил Левски”.
Ганчо Карабаджаков поздрави ректора на университета, базиран в Пловдив проф. Димитър Димитров, директора на Великотърновския филиал и заместник-ректор доц. Петър Петров, преподавателите и академичното ръководство за всеотдайната им будителска дейност и посвещаването на науката. „Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите доказа, че вече повече от десетилетие има своето заслужено и достойно място в духовния и научен живот на старата столица”, подчерта Карабаджаков.
Заместник-кметът на Велико Търново се обърна към студентите с призив да продължават да се образоват. Той ги поздрави за успешното дипломиране и им припомни, че човек се учи цял живот и това е пътят към прогреса и личностното израстване. „Носете винаги в себе си спомена и любовта към старата българска столица Велико Търново. Пожелавам дълга и успешна кариера в избраната професионална област на всеки от вас”, завърши Ганчо Карабаджаков.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.