11.11.2015 11:00

30 ноември е крайният срок за подаване на номинациите в анкетата за „Спортист на годината на Велико Търново“

Право на номинации имат всички спортисти, състезаващи се за спортни клубове от Община Велико Търново, както и съответните треньори от спортните клубове. Те ще правят номинации в 3 категории: Спортист на годината (мъже и жени), Спортист на годината (юноши и девойки) и Треньор на годината. В категорията „Треньор” трябва да бъдат посочени успехите и мотивите за съответната номинация.
Според промяна в статута за 2015 година наградените ще бъдат разпределени в категория мъже и жени - 7 спортисти, юноши и девойки - 7 спортисти, 1 треньор на годината.
До края на ноември предложенията ще се адресират до кмета Даниел Панов и ще бъдат внесени в Общината. Ако се докаже, че даден спортен клуб е подал некоректна информация, номинациите на този клуб ще отпадат от анкетните карти.
Спортните експерти ще обобщават предложенията и ще подготвят информацията в анкетен вид за гласуване. До 10 декември ще се проведе гласуването за трите категории. Право на глас ще имат представители на Постоянната комисия по спорта, туризма, децата и младежта при Великотърновския общински съвет, по един журналист от местните медии и спортните експерти от общината.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.