12.11.2015 17:00

Кметът Даниел Панов поздрави секретарите на общините в България за полезната им и успешна работа

Кметът на Велико Търново Даниел Панов поздрави секретарите на общините в България за полезната им и успешна дейност. „Работете със същото темпо. Вашите опит и знания са много полезни за нас като кметове, особено в частта за европейските проекти и промените в нормативните актове. Пожелавам да бъдете още по-успешни в работата си”, бяха думите на Панов.
Кметът на старопрестолния град приветства членовете на Управителния съвет на Националната асоциация на секретарите на общините в Република България, чието разширено заседание се провежда във Велико Търново. Идеята събранието да бъде в старата столица е на главния секретар на Общината Мина Илиева, която е член на Управителния съвет на сдружението.
„За нас винаги е било удоволствие да гостуваме в Община Велико Търново. Вие винаги сте бил на разположение и сте се срещал с нас”, обърна се към Даниел Панов председателят на УС на НАСОРБ София Янчева-Олева. От името на колегите си тя благодари за осигурената от Община Велико Търново прожекция на аудио-визуалния спектакъл „Царевград Търнов – звук и светлина”.
По време на заседанието бе представен новият проект „Интегрирана информационна система на държавната администрация – гаранция за прозрачност и ефективност”. Разработката има за цел да осигури единен източник на информация за органите на изпълнителната власт, да повиши ефективността в работата им, публичността и контрола върху нея, както и да подобри предоставянето на информация.
,

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.