24.02.2016 15:00

Даниел Панов се срещна с председателя на Народното събрание Цецка Цачева

Кметът на Велико Търново Даниел Панов, който днес бе избран за председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), проведе първата си работна среща с председателя на Народното събрание Цецка Цачева. В разговора участва и кметът на Бургас Димитър Николов. Даниел Панов благодари на лидерите на политическите партии, които са представени в местната власт, за конструктивния диалог при избора на председател на УС и на членове на комисиите в НСОРБ.
„Уверен съм, че с колегите от сдружението ще работим заедно и ще постигнем консенсус при изготвянето и отстояването на позициите на местната власт. Убеден съм, че през целия ни мандат ще защитава на ниво интересите както на големите, така и на малките общини и разбира се – на всички български граждани”, категоричен бе Даниел Панов.
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева поздрави кмета на община Велико Търново за избора му за председател на УС на НСОРБ. Цачева заяви, че парламентът и народните представители винаги са работили в диалог с представителите на Сдружението на общините и подчерта, че тази практика ще продължи.
Даниел Панов и Димитър Николов благодариха на Цецка Цачева за съвместната работа между НСОРБ и Народното събрание. Двамата кметове подчертаха, че един от съществените приоритети на новия Управителен съвет на НСОРБ ще бъде развитието на малките общини и превръщането им в по-привлекателно място за живеене, работа и развитие на бизнес.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.