19.03.2016 21:00

„Легендите“ стартираха успешно националното си турне с концерт във Велико Търново

Пет биса и еуфория белязаха първото рок-шоу за 2016-та

Супергрупата „Легендите” удържа на думата си и пренесе публиката във Велико Търново като машина на времето през най-големите рок хитове от последните четири десетилетия. Тя от своя страна им отвърна с много емоция, еуфория и безкрайни аплодисменти.
„Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Нашият град“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Обсебен“, „Бъди какъвто си“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“, бяха само част от класиките, които изпълниха музикантите.
Специално за концерта в ДКС „Васил Левски” към звездния състав на супергрупата в лицето на Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Йордан Караджов от „Сигнал“, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра“ на сцената за няколко песни се присъедини и китаристът на „Сигнал” – Александър Мариновски.
Парчетата прозвучаха в оригинален аранжимент, но публиката видя артистите в различна светлина – Стенли направи оригинален прочит на репертоара на D2, Данчо Караджов изпълни песни на ФСБ и „Тангра“, Любо Киров – освен като певец влезе в ролята на барабанист, и всичко това подсилено с брилянтното свирене на Митко Кърнев, Константин Марков и Константин Цеков.
Първият концерт от националното турне на „Легендите” във Велико Търново на 18 март е част от честванията на официалния празник на града (22 март).

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.