21.04.2016 12:30

Посолството на Индонезия предлага стипендия за магистърски програми в 15 университета

Посолството на Индонезия предлага стипендия за магистърски програми в 15 университета. Възможността за обучение в реномирани висши учебни заведения е пример за доброто сътрудничество между Община Велико Търново и дипломатическото представителство.
Индонезийската стипендия допринася за развитието на човешките ресурси в държави от целия свят. Програмата стартира през 2006 г., а до 2015 г. одобрените студенти, които са продължили своето образование в Индонезия, са 896. Младите хора са от 64 различни държави.
Приемът на документи за кандидатстване продължава до 5 май. Изискванията са кандидатите да са на възраст до 35 години, да притежават бакалавърска степен от висше учебно заведение, да разполагат със сканиран сертификат за владеене на английски език TOEFL / IELTS или друг, изкаран през последните две години. Необходими са също препоръки от Посолството на Индонезия, администрацията на местната власт, както и две академични препоръки.
Кандидатите следва да попълнят онлайн формуляр, който може да бъде намерени на този адрес.
Одобрените студенти се очаква да пристигнат в столицата Джакарта до края на август. Началното обучение по индонезийски език е с продължителност 8 месеца.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.