06.02.2017 17:00

Възстановяват настилката по участък от булевард „България”

Започна спешен частичен ремонт на нарушената настилката в участъка от булевард „България” в района на спирка „Беляковско шосе”. След разпореждане на кмета на Велико Търново Даниел Панов дружеството „ВиК Йовковци” ООД предприе извършването на незабавни дейности по възстановяване на целостта на платното.
Назначена от Даниел Панов комисия от специалисти и експерти от Община Велико Търново извършва подробен оглед на участъците от уличната мрежа, в които има нарушение на настилките в резултат на обилните валежи от сняг и снеготопенето. С цел гарантиране на сигурността и предотвратяване на инциденти образувалите се неравности по най-възловите и средищни места ще бъдат запълнени със студена смес.
При подходящи метеорологични условия и сухи настилки дейността ще започне в участъци по булевардите „Никола Габровски” и „България”, по улиците „Стоян Коледаров”, „Лазурна”, „Козлуджа”, прехода от ул. „Пейо Яворов” към ул. „Зеленка”, както и в района на Дома за възрастни хора „Венета Ботева”. След трайното затопляне на времето останалите улични зони с нарушени пътни настилки ще бъдат асфалтирани.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.