10.10.2012 13:34

Lord of the Dance пристигат ден по-рано на Welcome Party за надиграване с български танцьори

“Lord Of The Dance” пристигат във Велико Търново ден преди концерта си на 17 октомври, за да се надиграват с българските танцьори от клуба по ирландски танци „Келтски феникс“. Артистите идват направо от Румъния, след поредния концерт от Балканското им турне. На 16 октомври “Lord Of The Dance” ще бъдат посрещнати от своите фенове в клуб „Play”, във Велико Търново, където българските и ирландските танцьори ще „премерят сили“. Клуб „Play“ предлага една изключително авангардна атмосфера, с разнообразна музика и новаторско мислене в организацията на събития. Звездите, гостуващи във Велико Търново, избират клуб „Play“ за своя сцена, като най-модерен и подходящ за изпълнения на живо.

Ще бъде организирано Welcome Party, на което феновете могат да се докоснат до света на артистите от световноизвестния танцов спектакъл на Майкъл Флетли. Ще имат възможност да вземат автографи, да се снимат със своите фаворити, а също така ще се разиграе томбола, в която самите танцьори от “Lord Of The Dance” ще изтеглят два билета за концерта на 17 октомври, от 19ч., в ДКС „Васил Левски“, Велико Търново. Билетите ще бъдат връчени на печелившите от солистите на “Lord Of The Dance” James Keegan и Ciara Scott.

Преди партито в клуб “Play” любимите танцьори ще се насладят на уникалният спектакъл Аудио- визуален „Царевград Търнов -звук и светлина“, на крепостта Царевец, който ще бъде специален подарък за тях, за многобройните почитатели и туристи от кмета на Община Велико Търново, г-н Даниел Панов.

Билетите от студентската промоция, от 40 на 20лв., за концерта на “LordOfTheDance”, на 17 октомври, все още не са изчерпани напълно. Има налични билети за 17-ти, 18-ти и 19 октомври, от всички ценови категории.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.