11.10.2012 14:54

Кметът Даниел Панов участва в отбелязването на първата годишнина от създаването на клуб на пенсионера и инвалида в кв. "Чолаковци"

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов взе участие в тържественото отбелязване на годишнината на най-новия клуб на пенсионера и инвалида на територията на общината в кв. ”Чолаковци”. Клубът беше открит точно преди една година на днешната дата и до този момент в него членуват общо 57  жители на квартала. Кметът беше посрещнат в изключително празнична обстановка от домакините и граждани, дошли от целия квартал. Кметът Даниел Панов получи искрени благодарности от всички присъстващи за възможността за пръв път в квартала да има обществена сграда, в която спокойно да се събират и общуват, както и за прекрасните проекти, които през изминалата година се реализираха чрез съдействието на Община Велико Търново.

Кметът на общината след като поздрави членовете на клуба и всички гости за празника  представи и някои от проектите, които предстои да се случат в кв. „Чолаковци”. Още от пролетта на следващата година ще започне реализиране на втора фаза по ВИК проекта, който включва и квартал „Чолаковци”. Кметът помоли всички жители на квартала за търпение по време на ремонтните дейности, като допълни, че всички улици, които предстои да бъдат разкопани ще бъдат възстановени чрез цялостно то им преасфалтиране, а не по участъци, каквато е обичайната практика.

Даниел Панов разясни още, че предстои и представяне на проектите за изграждане на паркове и детски площадки в кв. „Чолаковци”, след което отговори на множеството въпроси зададени от  жителите на  квартала.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.