12.10.2012 13:32

Временна организация на движението във връзка с реализирането на проект "Изграждане на водопровод и канализация на централна градска част град Велико Търново"

Във връзка с реализирането на проект “Изграждане на водопровод и канализация на централна градска част град Велико Търново”, по проект “Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води на територията на Община Велико Търново” по Оперативна програма “Околна среда 2007 – 2013г.”:

Се въвежда:

1. Временна организация и безопасност на движението за горепосочения обект,  като се затваря за движение на МПС:Улица “Зеленка” -  в участъка   от  кръстовището с улица “Цанко Церковски“  до  кръстовището с улица ”Христо Смирненски”,  за времето  от 15 октомври 2012 г.  до  16 ноември 2012 г.

2. Затвореният участък да бъде сигнализиран с пътни знаци и на пътното кръстовище на ул.“Зеленка“ с ул.“Освобождение“.

3. Обходният маршрут за движение на МПС за посоката от кв.Картала към МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“/Стара болница/ става: ул.“П.К.Яворов“, ул.“Освобождение“, ул.“Е. Пелин“, ул.“Цветарска“, ул.“Ц.Церковски“ - МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“/Стара болница/.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.