24.04.2017 14:00

Верига магазини „PRAKTIS“ прави първа копка на нов и модерен хипермаркет във Велико Търново

На 25 април, сряда, в град Велико Търново започна изграждането на  строителен хипермаркет PRAKTIS, който ще бъде разположен на площ  от 13 000 кв.м на ул. Магистрална № 6 срещу Мall Велико Търново.
Новият обект ще замени съществуващия и ще посрещне клиентите с нова, модерна визия, богат асортимент на стоки, подобрени  услуги и сервиз с удобна локация за жителите на района.
На територията на новия хипермаркет „PRAKTIS”, ще бъдатат включени:  
  • Строителен хипермаркет  с площ 6500 кв.м.                                                                                    
  • "Драйв ин” строителен и градински център                                                                                     
  • Заведение за бързо хранене                                                                                                        
  • Агро-аптека 
  • Хоби магазин за риболовни принадлежности                                                                                       
  • Обширен паркинг за 100 автомобила
Планират се да бъдат разкрити и около 100 работни места.
От над 50 000 артикула за строителство,  довършителни работи,  декорация,  двор и градина, селскостопански стоки, железария, инструменти и много други стоки и свързаните с тях услуги, ще могат да избират и пазаруват жителите на целия регион.
Сред официалните гости на събитието ще са кмета на гр. Велико Търново инж. Даниел Панов  и представители от различни местни медии.
За фирмата:                                                                                                                                           PRAKTIS“  е българската търговска марка за магазини „Направи си сам”.
Има 25 години опит на българския пазар с внос и търговия на стоки за ремонта и декорацията. Първият хипермаркет PRAKTIS е построен преди 15 години в гр. София.             Със седем хипермаркета /София, Русе, Стара Загора, Видин, Велико Търново и Хасково/ и online магазин всеки ден посрещаме своите клиенти и работим под мотото „№1 в цените на Балканите”. Нашите стандарти са ориентирани към постоянното разширяване на асортимента от стоки и подобряване на обслужването на клиентите си. Търговските консултации и специализираните услуги са сред приоритетните дейности в тяхните магазини.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.