26.04.2017 14:20

Нови съдове за смет са поставени на улица „Панорамна” във Велико Търново

Шест нови съда за смет са поставени на улица „Панорамна”, намираща се в квартал „Варуша” във Велико Търново. Кофите са два различни типа и са предоставени по искане на живеещите в района жители на старата столица, както и на доброволци от две неправителствени организации.
Община Велико Търново подкрепи доброволческата кампания за почистване на отсечката и териториите край нея, провела се в края на миналата седмица. За участващите в акцията доброволци бяха осигурени чували и ръкавици. С помощта на техника и служители на общинското дружество „Зелени системи” събраната камара със смет бе превозена до депо.
Кметът Даниел Панов благодари на всички великотърновци с будна гражданска съвест, които не замърсяват зелените и градски зони и доброволно събират отпадъците от междублокови пространства, градски и крайградски територии. Инициативи от този тип ще продължат да бъдат подкрепяни от Община Велико Търново, чрез осигуряване на необходимите пособия за почистване и последващо транспортиране на сметта.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.