30.06.2017 14:00

Център за деца и младежи бе открит в Дебелец

Двадесетият център за деца и младежи в населените места от община Велико Търново бе открит днес. Споделеното пространство се намира в Дебелец. В него учениците, малчуганите и младите хора ще могат да се забавляват в свободното си време с различни игри, както и да участват в различни по характер инициативи.
Кратко тържество беляза откриването на центъра за деца и младежи. Приветствия към младите жители на Дебелец, както и към техните по-големи близки отправиха заместник-кметът на община Велико Търново Ганчо Карабаджаков, кметицата на Дебелец Снежана Първанова, директорът на Областната дирекция на МВР ст. комисар Димитър Машов и общинският съветник Георги Недев.
„Убеден съм, че това място много скоро ще стане любимо на децата и младите хора в Дебелец. Родителите им също ще бъдат спокойни, защото ще знаят, че техните деца са на безопасно и сигурно място”, заяви Ганчо Карабаджаков. Той призова малчуганите и по-големите ученици да се грижат и да пазят новата придобивка.
Центърът за деца и младежи бе отворен по инициатива на Снежана Първанова, с подкрепата на Община Велико Търново, бизнеса и на доброволци.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.