04.07.2017 13:00

Заместник-кметът проф. Георги Камарашев уважи тържеството по случай професионалния празник на МВР

Заместник-кметът на Велико Търново проф. Георги Камарашев уважи тържеството по случай професионалния празник на МВР, честван на 5 юли. Церемонията се състоя в Двореца на културата и спорта „Васил Левски” и бе организирана от Областната дирекция на полицията в старопрестолния град. Сред гостите бе и председателят на Великотърновски общински съвет Венцислав Спирдонов.
Част от празненството бе освещаването на новите патрулни автомобили, както и провеждането на атрактивни демонстрации по залавяне на престъпници от спец-части и обучен полицейски кучета. Най-любопитни бяха десетките деца от Детска градина „Слънце”, които присъстваха на церемонията и зарадваха ръководството, служителите на МВР и гостите с песни и танци.
По време на тържеството бяха обявени редица награди за висок професионализъм и добри резултати, с които бяха удостоени служители на Областната дирекция на МВР. Директорът ст. комисар Димитър Машов, заедно със заместник-кмета проф. Георги Камарашев и председателя на местния парламент Венцислав Спирдонов връчиха отличия на полицейски служители, участвали в спортните инициативи по случай професионалния празник на МВР.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.