05.09.2017 12:30

Най-големият летен концерт събира звездите на българската музика във Велико Търново

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще завърши ударно в Старата столица

Най-големият летен концерт ще събере във Велико Търново най-популярните сред младите хора български изпълнители. Големият финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще бъде в Старата столица на 20 септември. Шоуто ще превърне Велико Търново в най-горещата точка в България, а началото му е в 19,00 ч.
Повече от 200 души екип ще се погрижат за построяването на голямата сцена с размери 10 на 18 метра, или обща площ от 180 кв. метра. Тя ще бъде разположена в пространството край булевард „Никола Габровски“ и пътен възел „Качица“, използвано също като циркова площадка.
Според предварителния календар на турнето концерт във Велико Търново не бе предвиден. След стотици запитвания от страна местните фенове и младите хора кметът Даниел Панов проведе разговори с организаторите на голямото събитие. В резултат Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour инициира най-голямата изненада за сезона – грандиозен финален концерт в града на Асеневци. За всички почитатели на хитовата българска музика изпълнителите ще представят своите най-популярни и най-нови песни.
Всички фенове, участващи в игрите на Facebook страниците на Coca-Cola Happy Energy Tour и The Voice of Summer Tour, ще имат уникалния шанс да спечелят пропуск, който да ги постави на метри от любимите им музикални артисти. Актуална информация за датите, локациите и подробности за наградите ще бъде публикувана в страниците на организаторите в социалните мрежи.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.