14.12.2012 09:21

Благотворително събитие в полза на детската градина в град Килифарево

 Група студенти от ВИНС - Варна, специалност "Реклама и връзки с обществеността", избират курсовата им работа да е свързана с реклама на дарителска кампания. ЦДГ "Надежда" Килифарево имаше шанса да си партнира с тях в кампанията "Усмивката на нашите деца". Те направиха лого, флаери, плакати, страница в една от социалните мрежи, а учители, персонал, родители и деца от детското заведение за кратко време изработиха картички, елхови играчки и различни красиви предмети за домашна коледна декорация. Красивите коледни украшения бяха подредени във фоайето на Младежки дом - Килифарево.

 Изложбата - базар беше открита  в присъствието на кмета на гр. Килифарево - г-н Димитър Събев, много родители, деца и граждани. На 14.12.2012 г. базарът ще бъде подреден в читалище "Напредък", преди коледния концерт, а след това - до 20.12.2012 г. - в детското заведение, когато децата ще посрещнат Дядо Коледа. Инициаторите на кампанията се надяват  да има поне още един чувал с подаръци, за да обогатят игровата база в детската градина. Вярваме, че събраните средства  ще помогнат, защото интересът е голям.

 Кметът на Община Велико Търново г-н Даниел Панов и г-жа Благовеста Факирова също посетиха коледния базар и дадоха своят принос за благотворителната кампания, като закупиха част от предлаганата коледна украса.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.