02.11.2018 17:00

Фондация Happy Mums и Община Велико Търново организират първото по рода си изложение Family Days Expo

Инициативата Family Days Expo организирана от Фондация „Happy Mums“, в партньорство с Община Велико Търново  и Агенция за организиране на събития Merian Events е първата по рода си в нашия регион.  Изложението е социално ориентирано и има за цел да обедини на едно място най – добрите търговски, общински и нестопански организации на регионално и национално ниво, които предлагат стоки и услуги в подкрепа на родителите и техните деца.
Специализираното изложение е посветено на предстоящия празник 21 ноември – ден на християнското семейство и цели обучаване на младите родители, чрез предоставяне на полезна информация и споделяне на семейните ценности по един по-забавен, неформален и развлекателен начин, чрез организирани работилници, игри и състезания, а водещ на събитието ще бъде Ники Априлов.
Амбициите на организаторите е да превърнат Family Days Expo в ежегодно събитие, което да среща на едно място родителите от Централна Северна България с  търговци, фирми и организации, чиито стоки и услуги ще ги подкрепят в новата им роля на родители.
Инициативата Family Days Expo ще се проведе на 17 и 18 ноември 2018 г. в Двореца на културата и спорта „ Васил Левски“ в гр. В. Търново. Работното време на изложението ще е от 11.00 ч до 18.00 ч на 17.11.2018 г. и от 10.00 ч. до 14.00 ч. на 18.11.2018 г.
Велико Търново е град, в който раждаемостта през последните години непрекъснато се покачва, но родителите от нашият регион остават встрани от възможността да се докоснат директно до компаниите и организациите предлагащи качествени стоки и услуги за бременната жена, майката, бебето, детето и семейството като цяло.
Обръщаме се към всички търговци, фирми и организации, предлагащи стоки и услуги в подкрепа на родителите и техните деца, с покана и предложение да ни подкрепите, като се присъедините към организираното от нас търговско изложение за бъдещи и настоящи родители и техните семейства.  
Чрез средствата заплатени за участието в изложението, всеки участник заявява позицията си на социално отговорна компания, подкрепяща каузата «За повече щастливи семейства», подпомагайки освен дейността на Фондация “Happy Mums” и  дейността на местният офис на Фондация „Искам бебе“ и Фондация „Здрави майки, здрави бебета“, които работят в името на всички онези жени, майки и деца при които нещата не се случват подредено, резонно и сигурно.
По време на изложението участниците ще имат възможност да представят и предложат на преференциална цена стоките и услугите, които предлагат пред нови потенциални клиенти, както от нашият град и региона, така и от съседни градове на територията на централна северна България, а също така и да участват в томболите, като предоставят продукти, които предлагат.
Търговската част ще представлява щандове на водещи брандове на стоки и услуги за бременни, майки, деца и семейства, разположени на площ от 800 кв. м., на които посетителите ще имат възможността да тестват и закупят продукти или услуги директно от производителите/вносителите или доставчици на услуги.
При проявен интерес от страна на търговци, фирми и организации, желаещи да се включат в изложението Family Days Expo, до 09.11.2018 г., може да ни пишете на e-mail: happymumsfound.bg@gmail.com, или да позвъните на тел. 0988918176 – Тони Калушкова.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.