14.11.2018 14:00

Фондация Happy Mums и Община Велико Търново организират първото по рода се изложение Family Days Expo

Община Велико Търново и Фондация „Happy Mums“, Ви канят на първото по рода си търговско изложение за родители, деца и семейства в нашият град Family Days Expo, което ще се проведе на 17 и 18 ноември в Двореца на културата и спорта "Васил Левски“. Работното време на изложението ще е от 11.00 ч. до 18.00 ч. на 17.11.2018 г. и от 10.00 ч. до 14.00 ч. на 18.11.2018 г.
Специализираното изложение е посветено на предстоящия празник 21 ноември – ден на християнското семейство и цели обучаване на младите родители, чрез предоставяне на полезна информация и споделяне на семейните ценности по един по-забавен, неформален и развлекателен начин.
В изложението ще участват над 30 местни и национални бранда на стоки и услуги за бебето, детето и семейството. Ще имате възможност да се възползвате от големи отстъпки при пазаруване, да се насладите на вкусни и здравословни изкушения и да се включите в томболи и състезания с много награди. Очакват Ви консултации от акушерки, психолози, консултанти по кърмене и бебе носене, консултации относно помощи за бременност, раждане, майчинство и деца/възрастни с увреждания, експертни застрахователни, финансови и правни съвети.
Специално място в инициативата Family Days Expo ще заемат социалната услуга „Общностен център за деца и родители „Царевград“ и Детска млечна кухня към Община Велико Търново, която ще предостави възможност за дегустация на здравословни детски храни, подходящи за деца до 3-годишна възраст.
През двата дни на Family Days Expo ще бъдат организирани уъркшопи за деца от различни възрасти и техните родители, както и още много изненади.
По повод Световния ден на недоносените бебета - 17 ноември, всеки посетител на изложението ще има възможност да направи дарение, а набраните средства ще бъдат използвани за закупуване на апаратура и консумативи за неонатологично отделение към МОБАЛ „Стефан Черкезов“, гр. Велико Търново.

За повече информация, може да посетите страницата на събитието във Фейсбук на адрес: @familydaysvt
Бъдете част от това събитие, организирано специално за всички Вас – родители, деца и семейства!

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.