17.05.2019 09:00

Детска градина „Соня” чества 50-годишен юбилей

50-годишен юбилей чества Целодневна детска градина „Соня” във Велико Търново. Годишнината бе отбелязана с пъстър празник, а в центъра на програмата бяха талантливите великотърновски деца. С много песни, танци и сценки те зарадваха многобройните гости, запълнили до краен предел голямата зала на Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов”.
Кметът на старопрестолния град Даниел Панов уважи тържеството и връчи подаръците от Община Велико Търново по случай юбилея – Старопрестолна грамота, ваучер за нова техника, посещение на куклен театър и детско парти за най-малките и екскурзия в страната за по-големите деца.
„Със своите чудесни изпълнения децата ни зарадваха изключително много. Сигурен съм, че всеки в тази зала се е заредил с положителната и чиста енергия, на която са носител малките великотърновци. Това е много ценно във време, в което сме постоянно облъчвани от фалшиви новини и политически манипулации. Благодаря на учителите и възпитателите в детска градина „Соня”, че са толкова отдадени в името на нашите деца – бъдещето на Велико Търново, че ги възпитават в дух на родолюбие, че ги учат да почитат семейството, историята, традициите и обичаите ни. Благодаря на директорката д-р Жаклин Павлова, че надгражда постигнатото от нейните предшественици, които също заслужават нашата признателност”, коментира Даниел Панов.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.