02.04.2013 13:11

Промоционални цени на билетите за концерта на Ishtar

  Десет дни преди концертите на любимата ISHTAR пускат промоционални билети за ученици, студенти и пенсионери. Билетите ще бъдат намалени за Велико Търново от 40 на 20 лева.

Съвсем скоро певицата, докоснала милиони сърца по света със своята музика, изпълнявана на 6 езика, ще огласи залата на ДКС „Васил Левски“ във Велико Търново и зала 1 на НДК в София.

За Велико Търново събитието е важна част от подкрепата на кандидатурата на Старата столица за Европейска столица на културата през 2019 година. Феновете очакват с нетърпение своята Кралица на Изтока. Говори се, че ще бъде подготвено официално посрещане от почитатели на ISHTAR, подобно на това, което направиха многобройните фенове на обичания от няколко поколения CHRIS NORMAN.

Не пропускайте концертите на ISHTAR на 12 април във Велико Търново, в ДКС „Васил Левски“, от 20:00 часа и на 13 април в София, в зала 1 на НДК, от 20:00 часа.

За всички фенове билети се продават в: туристически информационен център Велико Търново, билетен център НДК, на касите на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.