15.04.2013 16:35

Временна организация и безопасност на движението

  Във връзка с реализацията на проект “Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води на територията на Община  Велико Търново” по Оперативна програма “Околна среда 2007 – 2013г.”, съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и от Кохезионния  фонд на Европейската общност” със заповед на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов се въвежда следната временна организация на движението  на  обект “Пътен възел - Качица”,  ул.”Магистрална”, както  следва:

§   ул.”Никола Габровски” –  забранява се спирането и паркирането на     пътни превозни средства в участъка от кръстовището с ул.”Славянска”( светофарите при Пожарната )  до  кръстовището с ул.”Йоновка”;

§ улица ”Васил Левски”премахва се пешеходната пътека в зоната на кръстовището с ул.”Мармарлийска” и ул.”Бачо Киро” ( между Съдeбна палата и аптека  ”Салвия”). От двете страни на улицата, в района на съществуващата в момента пешеходна пътека ще бъдат поставени преградни съоръжения;

§   Предстои поставянето на съответната вертикална сигнализация по ул. „Никола Габровски”, която забранява спирането и паркирането от двете страни на улицата.

 Срок на действие на временната организация  на движението  -  от 15 април 2013 г. (понеделник)  до  31.07.2013 г. (сряда).

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.