02.05.2013 15:00

И добрината воскресе!

   „България си ти!“, Българската хранителна банка и „Холидей Хироус“ разпалиха доброто и дариха светлина в домовете на бедни български семейства с празнични хранителни пакети. Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов стана патрон на събитието и заедно с инициаторите посети и връчи хранителните пакети във Велико Търново и Шемшево. За предстоящият светъл християнски празник 20 социално слаби семейства, както и домове на многодетни, безработни и инвалиди получиха подкрепа и помощ в предпразничните дни.
„Бъдете здрави и посрещнете заедно с най-близките си хора Великден”, каза кмета на Община Велико Търново Даниел Панов. Той благодари на организаторите на кампанията и си пожела да има повече състрадателни и солидарни българи, които помагат на сънародниците ни, които имат нужда от подкрепа.
 „България си ти!“ е национално гражданско движение, което подава ръка на всички български граждани, които искат да живеят по-добре и достойно в една модерна и нормална държава. Те са приели за своя кауза подобряването на качеството на живота и жизнения стандарт на българските граждани в съответствие с европейската стратегия „Европа 2020“ за повишаване на благосъстоянието и равнището на живота в страните членки на Европейския съюз.
„България си ти!“ е национално гражданско движение, което обединява членове и симпатизанти за високохуманни и морални каузи. То дава вяра и надежда на хората в България, че трудностите в живота са преодолими, че всеки може да сбъдне своята мечта, когато има до себе си солидарно и безкористно протегнатата за помощ и приятелство ръка на членовете и симпатизантите на движението.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.