10.09.2013 13:00

За първи път във Велико Търново - Strauss Festival Orchestra Vienna

   За първи път във Велико Търново на 13 декември ще гостува световноизвестният симфоничен оркестър Strauss Festival Orchestra Vienna. Концертът се организира от Община Велико Търново и продуцентска компания ART BG и е част от кандидатурата на град Велико Търново за Европейска столица на културата 2019.
На 13 декември, в ДКС „Васил Левски“, от 19:00 часа, виртуозите на виенската класика Strauss Festival Orchestra Vienna ще представят една зимна приказка от класически произведения. Диригент на оркестъра е музикалният корифей Петър Гут. Като истински професионалист и верен последовател на творчеството на Щраус, той дирижира и с цигулка в ръка.
Strauss Festival Orchestra Vienna е виенски оркестър с традиции и стил, утвърдил се с името си не само в австрийската столица, но също така в Америка и Азия. Многобройните турнета и участия в новогодишни фестивали, както и множеството записани албуми, превръщат Strauss Festival Orchestra Vienna в синоним на автентичната виенска музика от времето на фамилията Щраус.
От днес можете да закупите първите 300 билета на специални промоционални цени – с 10 лева по-ниски от редовните. Промоционалните цени са от 20 до 40 лева и ВИП - от 50 до 60 лева.
Билети за концерта се продават на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново, както и в мрежата на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн на Eventim.bg.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.