13.09.2013 13:30

Даниел Панов проведе работна среща с директорите на всички училища в общината

   Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов  проведе работна среща с директорите на всички училища на територията на общината. В навечерието на първият учебен ден кмета благодари на всички директори за ангажираността и отговорността, с която са подходили към подготовката за учебната 2013 - 2014 година. Потвърдена бе констатацията, че всички училища и детски градини са готови за откриването на учебната година. Текат дребни довършителни ремонти, които ще приключат до понеделник.
Кмета благодари на директорите и учителите за добрата съвместна работа без значение кои училища са общински и кои държавни. Продължава традицията всички училища активно да участват във всички програми и събития, които общината организира.
Беше коментирана подготовката и активното участие на училищата за достойно честване на 105-та годишнина от обявяване независимостта на България на 22-ри септември. Учениците от всички училища в общината ще се включат отново активно в Голямото Търновско хоро, което за втори път ще бъде в подкрепа кандидатурата на града за Европейска столица на културата. Учениците и преподавателите ще станат за втори път от дългото над 3,5 км. хоро, което ще се извие на празника от паметник „Майка България” до площад „Цар Асен І”.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.