19.09.2013 11:30

От 20 до 22 септември Велико Търново се включва в дните на мобилността

„Велико Търново – маршрут без автомобили“ включва на 20 септември от 18:00ч. Нощ на Самоводската чаршия, на 21 септември от 10:00ч. до 13:00ч. „Мама, татко и аз с карта в парка“ в  парк „Марно поле“, и на 22 септември – Туристически информационен център, Патриаршията на Царевец, Музей „Възраждане и Учредително събрание“, Голямото Търновско хоро.
 
Всеки включил се в събитие или посетил обектите от маршрута през трите дни трябва да събере поне 3 печата на специалните талон за инициативата. Талони  може да намерите на всяко от посочените места, а печати ще се поставят на 20 септември в Арт  клуб „Таралеж“ на Самоводската чаршия, на 21 септември в парк Марно поле и на 22 септември при посещение на ТИЦ, Царевец или музей „Възраждане и Учредително събрание". За печат ще служи и стикера от участието в Голямото Търновско хоро.  
 
Талоните ще се събират до 27 септември в Туристически информационен център на ул. Христо Ботев“ № 5 във Велико Търново. Наградите - безплатно посещение на най-новите туристически атракции в старата столица - Мултимедиен посетителски център „Цареврад Търнов“ и туристическото влакче ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус. Имената на спечелилите ще бъдат публикувани в медиите. Талон за участие в Дните на мобилността е публикуван и във вестник „Янтра днес“.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.