08.11.2013 15:00

„Сдружение Азбукари“ и Oбщина Велико Търново организират благотворителен концерт в подкрепа на Националната кампания „Вярвам в теб!“

Концертът „Велико Търново може“ е под патронажа на кмета на града г-н Даниел Панов

Едно силно привличане събира звездите в съзвездие.
Една истинска кауза ще създаде площадка, достъпна и за деца с увреждания.
Едно силно усещане - ВЯРА - може да преобърне представите.
 
Популярните поп изпълнители Орлин Павлов, Йоанна Драгнева, Ева Георгиева, Галияна Арсова и още много гласове от София и Велико Търново ще пеят в подкрепа на каузата „Вярвам в теб!“ в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ в старопрестолния град. На 28 ноември, в 19:00 часа звездните имена ще взривят публиката с новите си хитове, за да подкрепят кампанията по набирането на средства за изграждането на детска площадка, адаптирана и за деца с увреждания в града. Концертът под надслов „Велико Търново може“ ще се проведе под патронажа на кмета Даниел Панов. „Сдружение Азбукари“  и  Oбщина Велико Търново работят усилено чрез Националната кампания „Вярвам в теб!“ да бъдат набрани средствата от дарения за построяването на площадката в парк „Марно поле“. Дарителската кампания започна преди няколко месеца, нейното послание е да бъде създаден обществен детски кът във Велико Търново, където да се случват процесите на социалната интеграция. В града живеят около 500 деца с увреждания, като с посторояването на площадката ще им се даде възможност да се радват на живот чрез игра, в среда на приятелства и толерантно отношение. Билети за концерта „Велико Търново може“ ще намерите в Туристически Информационен Център „Царевград Търново“ на адрес град Велико Търново, улица „Христо Ботев“ № 5, телефон +359 62 622 148.
Всеки, който припознава инициативите на Азбукарите, може да помогне с дарителски sms с текст DMS 123 на номер 17 777. Подкрепа може да бъде оказана и чрез банковата сметка - IBAN BG18FINV91505315574776 BIC FINVBGSF. Голямото обединение продължава, защото заедно можем всичко.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.