25.11.2013 15:00

Организираният от “Сдружение Азбукари” и Община Велико Търново благотворителен концерт обещава да се превърне в грандиозно събитие

Организираният от „Сдружение Азбукари“ и Община Велико Търново концерт в град Велико Търново обещава да се превърне в интересно и запомнящо се събитие посветено на благотворителността. Събитието е част от Националната кампания „Вярвам в теб!“, а каузата е събиране на средства за изграждане на детска площадка, адаптирана и за деца с увреждания в град Велико Търново. Концертът  ще се проведе на 28 ноември от 19:00ч. в  Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. В него напълно благотворително ще се включат някои от най-популярните имена от българската музика - Веселин Маринов, Теди Кацарова, Йоанна Драгнева, Стефан Илчев и Искрен Пецов. На сцената ще се изявят още Джина Иванова, Ева Георгиева, Мартина Иванова, Галияна Арсова, вокална група „Щурче“, професионален фолклорен ансамбъл „Искра“, любителска танцова формация „Търновската царица“, детско естрадно студио „Румина“ и детско танцово студио „Зоки“. Всички те подкрепиха инициативата на „Сдружение Азбукари“ и с участието си искат да помогнат живота на децата с увреждания да стане по-лек и изпълнен с игри и веселие. 
Билетите за събитието са на стойност 10.00 лв. и могат да бъдат закупени от Туристически информационен център „Царевград Търнов”, град Велико Търново. Община Велико Търново и „Сдружение Азбукари” призовават всеки съмишленик да стане част от благородната инициатива. Помощ може да бъде оказана  със SMS с текст DMS 123 на номер 17 777 или чрез банковата сметка BG18FINV91505315574776 BIC FINVBGSF. Голямото обединение продължава, защото заедно можем всичко. 

 

 

 
© 2020 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.