05.12.2013 13:00

Коледни работилнички с лакомства и изненади за децата пред кабинета на кмета в Община Велико Търново

В навечерието на коледните и новогодишни празници по традиция пространството пред кабинета на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов ще се превърне в детска коледна работилница. Тази година за малчуганите са подготвени много изненади, лакомства и забавления със съдействието на LIDL.
Първата работилничка отваря врати на 7  декември, събота, от 10:00ч. до 18:00ч. Децата ще могат да майсторят различни украшения, подаръчета и в неделите на 15 и 22 декември от 10:00ч. до 15:00ч. В последната събота на тази година, 28 декември, работилницата ще е за сурвакници и също ще продължи 5 часа, като стартът и ще започне в 10:00ч.
Всяко дете с помощта на професионални аниматори ще може собственоръчно да изработи играчки за елха, коледни украси за дома, малки подаръчета и сувенири. Към своите връстници в работилничките ще се включат деца от Дома за деца, лишени от родителски грижи „Пеньо и Мария Велкови”  и от Центъра за настаняване от семеен тип за деца в риск във Велико Търново.
На работилничките ще гостува и самият Дядо Коледа. Всяко дете ще може да си направи безплатна снимка с добрия старец от Лапландия и да си я получи на място. За малчуганите са осигурени и много лакомства -  топло мляко с какао и плодов чай, пресни кроасани с масло и нуга крем, няколко вида донъти, брецели, сладки, соленки, ябълки, банани, мандарини и портокали.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.