Преброяване 2021

Стартира кампанията за набиране на преброители и контрольори. Заявленията ще се подават до Директора на ТСБ - Север отново чрез Общинските преброителни комисии. Срокът за подаване на заявленията е 16 ноември 2020 година. С необходимата информация и документи можете да се запознаете на тази страница.

След попълване на документите, същите могат да се подават в Център за административно обслужване, административна сграда на Община Велико Търново, площад "Майка България" № 2 и изнесен Център за административно обслужване, Мол Велико Търново, ул. “Оборище” № 18.

 
Icon Съобщение относно: промяна в критичния момент и периода на провеждане на Преброяване 2021 (669,4 KB) Icon Съобщение относно: удължаване срока на кампанията за набиране на преброители и контрольори (118,6 KB) Icon Заявление за кандидатстване за преброител, контрольор и придружител (28,6 KB) Icon Информация и съгласие за обработка на лични данни, което всеки кандидат трябва да подпише (288,6 KB) Icon Критерии за подбор, утвърдени с Протокол №6 от неприсъствено заседание на ЦКП (123,8 KB) Icon Автобиография (20,7 KB)

 

 
© 2021 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.