40 години Клуб на пенсионера и инвалида „Оптимист“, гр. Килифарево

В Клуба на пенсионера и инвалида „Оптимист“ в гр. Килифарево отбелязаха 40-годишнина от основаването си.  За създаването и дейността на „Оптимист“ разказа председателя на клуба г-жа Денка Данчева, която представи и разнообразните мероприятия реализирани през годините, като на дейците дали своя принос за съществуването на клуба бяха връчени специални почетни грамоти.
Сред гостите уважили празника бяха г-жа Росица Димитрова – Директор на Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ Община Велико Търново, г-жа Радка Маркова, председател на Общински съвет на Нов съюз на пенсионерите, г-н Димитър Събев, кмет на гр. Килифарево, г-жа Стефка Никова председател на Клуб на пенсионера и инвалида „Втора младост“, гр. Велико Търново, жители и гости на града.
Специален подарък и приветствие към участниците поднесе лично г-жа Димитрова, която поздрави присъстващите за празника и им благодари за съхранените традиции и оптимизма, с който продължават да създават история и да оставят богато културно наследство на идните поколения. Специална програма изнесоха деца от детска градина „Надежда”, гр. Килифарево и ученици от основно училище „Неофит Рилски“, които зарадваха всички присъстващи със своите изпълнения.
 

 

 

 
© 2023 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.