XI-та благотворителна изложба-базар на мартеници

През месец февруари по традиция в Община Велико Търново се провежда Благотворителна изложба-базар на мартеници и изделия изработени от потребителите на социални услуги, функциониращи на територията на общината. През настоящата 2022 г. инициативата под надслов „Баба Марта бързала и мартенички вързала“ ще бъде проведена за 11-та поредна година, а участие в базара ще вземат 26 социални услуги, 4 Центъра за работа с деца и младежи и 3 НПО, които по график от 15.02.2021 г. ще предлагат своите ръчно изработени изделия.
Благотворителната изложба-базар ще бъде разположена на специално обозначен щанд /до чешмичката след сградата на Община Велико Търново в посока МТД „К. Кисимов”/, всеки ден в периода от 15.02.2021 г. до 01.03.2021 г., включително от 10:00 часа до 18:30 часа.
За направата на ръчно изработените мартеници и сувенири са използвани нетрадиционни материали и разнообразни техники. Всеки който желае може да зарадва своите близки и да закупи от изработените изделия, които ще се предлагат на символична цена, а събраните средства ще се използват за закупуване на материали за Арт-ателиетата в съответната услуга.
           
На 15.02.2021 г. /Вторник/ от 11:30 часа на специално обозначения щанд /до чешмичката, след сградата на Община Велико Търново в посока МТД „К. Кисимов”/ ще бъде открита 11-та Благотворителна изложба-базар „Баба Марта бързала и мартенички вързала“ за мартеници и изделия изработени от потребителите на социални услуги.
 
Icon График на XI-та благотворителна изложба-базар на мартеници (420,3 KB)

 

 
© 2023 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.