ДО……………………..

Препис извлечение от Протокол № 65

от заседание на Общински съвет,

проведено на 27.03.2003 година.

 

ОТНОСНО: Изменение и допълнение на Решение № 997/06.03.2003 година на Общински съвет гр. Велико Търново

 

РЕШЕНИЕ № 1008

 

На основание чл. 21, ал. 1, т. 6 от ЗМСМА във връзка с чл.18 от Закона за общинските бюджети, Общински съвет – Велико Търново

Допълва Решение № 997/06.03.2003 г., както следва:

БИЛО:

21. "Създава Център за социални услуги като второстепенен разпоредител с бюджетни кредити на база съществуващия до момента разпоредител с кредити – Постоянни детски ясли и обособената част от бившата ОССП – гр.В.Търново в частта на домове за социални услуги, домашен социален патронаж, клубове на пенсионера и клубове на инвалида. Предмет на дейност – комплексно счетоводно обслужване на Постоянни детски ясли и обособената част от бившата ОССП – гр.В.Търново в частта на домове за социални услуги, домашен социален патронаж, клубове на пенсионера и клубове на инвалида, както и за извършване на всички социални услуги в съответствие с действащото законодателство."

СТАВА:

21. "Създава Център за социални услуги като юридическо лице, второстепенен разпоредител с бюджетни кредити на база съществуващия до момента разпоредител с кредити – Постоянни детски ясли и обособената част от бившата ОССП – гр.В.Търново в частта на домове за социални услуги, домашен социален патронаж, клубове на пенсионера и клубове на инвалида. Предмет на дейност – комплексно счетоводно обслужване на Постоянни детски ясли и обособената част от бившата ОССП – гр.В.Търново в частта на домове за социални услуги, домашен социален патронаж, клубове на пенсионера и клубове на инвалида, както и за извършване на всички социални услуги в съответствие с действащото законодателство."

 

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ:

                                    /Т. Д. ТОДОРОВ/

Вярно:

                    /И. Иванова/

Обратно в решения