ДО……………………..

 

Препис извлечение от Протокол № 68

от заседание на Общински съвет,

проведено на 22.05.2003 година.

 

РЕШЕНИЕ № 1082

 

ОТНОСНО: Замяна на недвижим имот частна общинска собственост

 

 

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, чл. 35, ал. 2 от ЗОС и чл. 38, ал. 1 от НРПУРОИ, Общински съвет – Велико Търново

1. Дава съгласие за замяна на недвижим имот частна общинска собственост, актуван с акт за общинска собственост №1788/12.03.2003 г., намиращ се в гр.Велико Търново, ул. “България”, представляващ урегулиран поземлен имот /парцел/ ІІІ от строителен квартал 24 по плана на града, с площ от 562 кв.м., със завършени жилища, предоставени в замяна от "Тримекс" ООД гр. Велико Търново.

2. Утвърждава експертната оценка на недвижимия общински имот, изготвена от "Инвестстрой 92" ЕООД в размер на 36 041 /тридесет и шест хиляди четиридесет и един/ лева.

3. Експертната оценка на жилищата да бъде изготвена от "Инвестстрой 92" ЕООД, като стойността им трябва да е равна, или по-голяма от стойността на общинския имот.

4. Възлага на Кмета на Общината да извърши всички необходими действия по извършване на замяната, като всички разходи по нея, включително стойността на експертните оценки на общинския имот и предлаганите в замяна жилища, бъдат за сметка на "Тримекс" ООД гр. Велико Търново.

 

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ:

                                    /Т. Д. ТОДОРОВ/

Вярно:

                    /И. Иванова/

Обратно в решения