ДО……………………..

 

Препис извлечение от Протокол № 68

от заседание на Общински съвет,

проведено на 22.05.2003 година.

 

РЕШЕНИЕ № 1086

 

ОТНОСНО: Отстъпване възмездно право на строеж върху общинска земя за изграждане на трафопост в кв.8, УПИ VІ по РП на с. Арбанаси

 

 

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, чл. 37, ал. 1 от ЗОС и чл. 46, ал. 1 от Наредбата за реда на придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, Общински съвет – Велико Търново

1. Дава съгласие да бъде обявен конкурс за отстъпване право на строеж върху общинска земя за изграждане на трафопост в строителен квартал 8, УПИ VІ по РП на с. Арбанаси, Община Велико Търново със застроена площ от 15,00 кв. м.

2. Утвърждава експертната оценка за отстъпеното право на строеж, изготвена от “Инвестстрой – 92” ЕООД в размер на 135 /сто тридесет и пет/ лева.

3. Възлага на Кмета на Община Велико Търново да организира и проведе конкурс за отстъпване право на строеж върху общинска земя за изграждане на трафопост в строителен квартал 8, УПИ VІ по РП на с. Арбанаси, Община Велико Търново съгласно глава VІІ от Наредбата за реда на придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество.

 

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ:

                                    /Т. Д. ТОДОРОВ/

Вярно:

                    /И. Иванова/

Обратно в решения