ДО……………………..

 

Препис извлечение от Протокол № 69

от заседание на Общински съвет,

проведено на 10.07.2003 година.

 

РЕШЕНИЕ № 1107

 

 

ОТНОСНО: Приемане на анализ на правното състояние и начална цена за приватизация на общински нежилищен имот - "Западен корпус от бивша детска градина "Славейче" на ул. "С. Велики" № 7 - Велико Търново

 

 

На основание чл. 1, ал. 2, т. 3, чл. 4, ал. 2 и чл. 32, ал. 3 ,т. 2 от ЗПСК, чл. 21, ал. 1, т.8 от ЗМСМА, чл. чл. 4, 5 и 7 от Наредбата за конкурсите и Решение № 982/20.02.2003 год. Общински съвет - Велико Търново

 

1. Приема анализ на правното състояние и определя минимална конкурсна цена за общински нежилищен имот - "Западен корпус от бивша детска градина "Славейче" на улица "Симеон Велики" № 7, гр. Велико Търново в размер на 26 572 лева.

2. Утвърждава конкурсна документация, проект на договор за продажба на имота и определя условие за участие:

а/ запазване предмета на дейност на обекта като "пералня и химическо чистене" за срок от 3 години след датата на подписване на договора.

3. Закупуване на документация - всеки работен ден от 9 до 15 часа, срещу представяне на документ за самоличност и 150 лева, платими в брой в ст. 419 на общината. Срок за закупуване на документацията - 14 дни от обнародване на това решение в "Държавен вестник".

4. Лицата закупили конкурсна документация, в 21 дневен срок от обнародване на това решение в "Държавен вестник", имат право да получат допълнителни разяснения за процедурата по провеждане на конкурса.

5. Лицата закупили конкурсна документация и подписали декларация за неразгласяване на информация имат право да подадат предварителни оферти по ред, определен в конкурсната документация в ст. 419 на общината, за което получават сертификат за регистрация. Срок за подаване на предварителни оферти - 28 дни след обнародване на това решение в "Държавен вестник". Изпращане на предварителни оферти по пощенски път не се допуска.

6. Оглед на обекта - след закупуване на документация и представяне на удостоверение, издадено от Общинската агенция за приватизация - до деня предхождащ крайния срок за закупуване на документация.

7. Възлага на ОбАП да организира провеждането на предварителния и заключителен етап от конкурса, по установения от закона ред и взетите решения за тях от Общинския съвет.

 

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ:

                                    /Т. Д. ТОДОРОВ/

Вярно:

                    /И. Иванова/

Обратно в решения