ДО……………………..

 

Препис извлечение от Протокол № 69

от заседание на Общински съвет,

проведено на 10.07.2003 година.

 

РЕШЕНИЕ № 1128

 

 

ОТНОСНО: Учредяване безвъзмездно право на ползване върху имот частна общинска собственост

 

 

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, чл. 11 от ЗОС и чл. 12, ал. 2, т. 2 от Наредбата за реда на придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, Общински съвет – Велико Търново

1. Дава съгласие да бъде учредено безвъзмездно право на ползване за срок от пет години върху недвижим имот частна общинска собственост, намиращ се град Велико Търново, ул. “Александър Стамболийски” № 2, представляващ спортен комплекс “Юнак”, състоящ се от двуетажна административна сграда със ЗП от 960 кв. м. и спортни площадки с площ от 1540 кв. м., попадащ в парцел І от строителен квартал 567 по плана на града, актуван с акт за частна общинска собственост № 20/17.05.1999 г.

2. При евентуално прилагане на новоприетия застроителен план и премахване на административната сграда, договорът за безвъзмездно ползване на имота се прекратява автоматично.

3. Възлага на Кмета на Община Велико Търново да извърши всички необходими действия по учредяване безвъзмездно право на ползване върху общинския недвижим имот съгласно глава VІІ от Наредбата за реда на придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество.

 

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ:

                                    /Т. Д. ТОДОРОВ/

Вярно:

                    /И. Иванова/

Обратно в решения