Препис извлечение от Протокол № 61

от заседание на Общински съвет,

проведено на 02.11.2006 година.

 

ОТНОСНО: Искане за безвъзмездно предоставяне на помещения общинска собственост, намиращи се в сградата на бившата “Здравна служба” в гр. Дебелец.

 

РЕШЕНИЕ № 1145

 

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, чл. 8, ал. 2 от Закона за общинска собственост и чл. 12, ал. 2, т. 2 от Наредбата за реда на придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, Великотърновски Общински съвет

 

1. Дава съгласие за предоставяне на Сдружение с нестопанска цел “ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА – ДЕБЕЛЕЦ 2002” за безвъзмездно ползване за срок от десет години на част от имот общинска собственост, намиращ се в сградата на бившата “Здравна служба” гр. Дебелец и представляващ 6 броя помещения с обща площ 226 кв.м., представляващи: помещение от 15 кв.м. на І-ви етаж на сградата, 5 броя помещения и 5 броя санитарни възли с обща площ от 211 кв.м. на приземния етаж.

2. Възлага на Кмета на Община Велико Търново да сключи договор за безвъзмездно ползване на имота.

3. При неизползване на поисканите помещения за реализиране на целите на сдружението, следва да се предприемат действия за прекратяване на договора. Комисията изисква ежегодно предоставяне на отчети за дейността на сдружението.

4. В договора за безвъзмездно ползване да бъде включена клауза според, която помещенията да не могат да се предоставят под всякакви форми на трети лица.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ:

            /инж. НИКОЛАЙ ТАЧЕВ/

Вярно:

            /И. Иванова/